Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
witam,
znalazlem ogloszenie na na Reading.net.pl; mam nadzieje ze jeszcze aktualne ale jakos dopiero zobaczylem posta. Jestem w branzy IT od 11 lat, a od ok 8 zawsze mialem cos do czynienia ze stronami WWW.
W portfolio mialem m.in strone Polskiej Agencji Informacyjnej (centrum promocji biznesu) cpg.net.pl, poprzednia wersje strony Kosciola Adwentystow Dnia Siodmego w Polsce
kilku wydawnictw, gazet, prestizowa szkole architektoniczna w centrum Londynu (www.inchbald.co.uk), Producentow - odziezy exportowanej na cala europe Bespol (niestety firma juz nie istnieje a swoja wlasna strone dopiero tworze lecz zamieszcze ja tam) oraz np: Opoczno - producent plytek ceramicznych - chyba dosc znany klient
do tego sklepy oraz aplikacje intranetowe - zaawanasowany system ogloszen drobnych przez internet dla warszawskiej wersji Metropolu z wieloma skomplikowanymi technicznie opcjami) czy tez dla wspomnianej szkoly w Londynie - Inchbald do przeliczania studenckich puntow na oceny itp.
jestem w trakcie tworzenia swojej strony wiec jeszcze nie podaje adresu.
moj telefon 0784 975 1815
pozdrawiam
Milosz
Moge, pracuje w szkole, przeprowadzam szkolenia dla swoich pracownikow i nauczycieli wiec mam w tym tez doswiadczenie. Moj tel 0784 975 1815. Mieszkam w Wokingham jesli to ma znaczenie.
warto byloby wiedziec czego tez bys sie chcial/a dowiedziec.
Części części komputerowych (na jakie współczynniki zwracać uwagę podczas zakupu płyty głównej itp - wiedzieć z jaką częścią części są problemy gdy płyta nie działa etc).
Budowa zaawansowanych stron np. z bookowaniem biletów(jak tworzyć, np dodawać części z javy)
Na poczatek sciagnij sobie jakies ebooki dla poczatkujacych ktorych pelno w sieci i zobacz czy w ogole Ci to podchodzi... Mi np programowanie strukturalne i obiektowe w ogole nie pasowalo... Choc dzis pewnie jakbym do tego przysiadl to cos by do glowy weszlo i z glowy wyszlo .
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Tak, zgadzam sie z poprzednikiem. Nie dla kazdego programowanie Ale...mysle ze wraz ze wzrostem technologi i zmianami standardow, trzeba pedzic do przodu i doganiac postep. CSS, W3C...itp..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum