Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
jak chcesz wiedziec w ciagu ostatniego miesiaca kupilam 4 pary butow ,2 torebki i juz kolejne dwie mam na oku ,bizuterie nie kupilam sobie bo dostalam z powodu okazjii dwa komplety - jak widac ilosc tez ma znaczenie :P
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Wiek: 98 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 772 Skąd: war zone
Wysłany: 2 Grudzień 2008, 10:31
Katrin napisał/a:
jak chcesz wiedziec w ciagu ostatniego miesiaca kupilam 4 pary butow ,2 torebki i juz kolejne dwie mam na oku ,bizuterie nie kupilam sobie bo dostalam z powodu okazjii dwa komplety - jak widac ilosc tez ma znaczenie :P
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Wiek: 98 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 772 Skąd: war zone
Wysłany: 2 Grudzień 2008, 21:25
Katrin napisał/a:
wspominales ,ale nie jestem posiadaczka takowej karty i nie zabiegam bo nie mal by kto jej splacac :P
No tak, ale mi chodzi o to, że chcesz mieć więcej i więcej onych butów i torebek Całe szczęście, że tak tanio to wypada. Strach pomyśleć, jak na końcu takiego potoku myślowego znajduje się biżuteria
to ja cos powiem odnosnie mozgu: wiecie ze neandertalczycy mieli wiekszy mozg niz my ??
_________________ "I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center". ~Kurt Vonnegut
Koń też ma większy mózg od człowieka, ale jakoś nie czuję się z tego powodu ssakiem niższej kategorii
yyy, moj drogi, chodzi o stosunek mozgu do reszty ciala...
_________________ "I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center". ~Kurt Vonnegut
w jaki sposob porownasz jakosc mozgu neandertalczyka ze wspolczesnym czlowiekiem? obawiam sie ze jakosc jest trudniej zweryfikowac niz pojemnosc puszki mozgowej...to samo sie tyczy konia, wieloryba, strusia, muchy itp...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum