Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
z dwoma powiadasz... hm.. brzmi obiecujaco tak tam gdzie kino i szukajcie nazwy hahaha
_________________ Michael: Zrobiłem coś dla ciebie.
To popielniczka.
Sara: Nie palę
Michael: Tak, wiem...
Ale pozwalają robić tylko takie, albo biżuterię.
A chyba nie lubisz biżuterii z makaronu.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 24 Lipiec 2008, 21:46
Wszystko juz jest chyba ustalone, jutro o godzinie 19 pod HAHA, czy jak to sie zwie. Znajduje sie to gdzies nieopodal kina VUE, wiec znalezienie tego miejsca nie powinno nikomu sprawic problemu, tym bardziej, ze nazwa jest bardzo charakterystyczna . Jakby co, to dzwonic do mnie na komorke. Wszyscy bedziemy mogli sie rozpoznac po bialo-czerownych flagach wymalowanych na policzkach
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
no ale czemu piwko tylko dla Miska ?? ja tez chce bo ja nie mom
To popielniczka.
To popielniczka.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 25 Lipiec 2008, 17:17
Jaaaaaa poczekajcie harcerskie 15 min na spoznialskich! czyli na Miska . Morni, podeslij mi smsa, zebym mial Twoj numer, bo ja zawsze mam problemy z kontaktami we wszelkich komunikatorach...
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
no to piwko sie odbylo musze powiedziec ze fajnie bylo a pozniej balety sie odbyly i wiecie co ?? Misiek to taki kogucik angole nas zaczepialy a Misiek w 1 rzedzie lecial by sie bic i kto by pomyslal ze Misiek taki jest no ale bez krwi sie odbylo i bylo milo wiec Ci co zapowiadali ze sie pojawia a sie nie pojawili maja co zalowac poza tym straciliscie okazje obserwacji jak Misiek na parkiecie tancuje :d no ale miejmy nadzieje ze Misiak jeszcze 5 piwko zrobi a teraz bo juz pozna pora to ja ide spac zeby nie bylo
To popielniczka.
No ja już się wreszcie obudziłam, więc mogę potwierdzić co Morni powiedział Misiek sie prawie nie dawał ściągnąć z parkietu a potem nawet i Piszczałeczka się dołączyła.
Szkoda tylko, że aparatu nie było, żeby to wszystko uwiecznić
A tak w ogóle dziewczyny to super było Was poznać!! ... Panów też
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
Wysłany: 26 Lipiec 2008, 10:36
To co Aniu, na nastepne piwko tez sie zjawisz?
[ Dodano: 26 Lipiec 2008, 11:39 ]
morni1 napisał/a:
Misiek to taki kogucik angole nas zaczepialy a Misiek w 1 rzedzie lecial by sie bic i kto by pomyslal ze Misiek taki jest no ale bez krwi sie odbylo i bylo milo
Ja wlasnie ratowalem sytuacje
[ Dodano: 26 Lipiec 2008, 11:47 ]
hm.. a moze Misiek powinienes pomyslec nad jakimis sztukami walki ?? waga kogucia napewno jest w reading
To popielniczka.
A tak w ogóle to ty Morni to przegapiłeś ale Misiek zrobil takie wrażenie na jednej Azjatce przy barze, że usłyszal od niej piękną polszczyzną "kocham cię"
Ja nie wiem piszczałka, że ty go tak samego puszczasz do baru...
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
Wysłany: 26 Lipiec 2008, 11:35
_ania_ napisał/a:
A tak w ogóle to ty Morni to przegapiłeś ale Misiek zrobil takie wrażenie na jednej Azjatce przy barze, że usłyszal od niej piękną polszczyzną "kocham cię"
Bylem odrobinke zajety i troche sie wtedy zakrecilem jak mnie zaatakowalyscie z ta azjatka ale przyznac trzeba, atrakcyjna to ona byla. A wiesz, wlasnie czesto slysze od przypadkowo spotkanych dziewczyn "kocham cie", Piszczalka juz sie przyzwyczaila
Ja tez sie super bawilam dziekuje wszystkim , a co do Wyspka to sie troche rozczarowalam no ale coz zycie :p. Miska to teraz juz chyba nigdy nie puszcze do baru samego ;P
No to kiedy nastepne piwko?
ta... to ja widzialam tylko cisze przed burza, ze niby tak grzecznie siedzieliscie przy stoliku? ha ha ha (nie chodzi mi tu o nazwe pubu). Ja nie moglam zostac.. bo ja sie pakowalam, jutro wyjezdzam na zasluzone wakacje
Pozdrawiam.
_________________ Bo dobrze wiesz, bo zrozumiałeś, co znaczy wokół ognia krąg, bo przecież właśnie tu się przekonałeś, ile dać może uścisk rąk...
Wogole to plan jest na piwko 9 sierpnia Misiek napewno w niedlugim czasie poda szczegoly
[ Dodano: 26 Lipiec 2008, 17:45 ]
a swoja droga to dlugoooo trzeba Was bylo na tance przekonywac
To popielniczka.
Ja tez sie super bawilam dziekuje wszystkim , a co do Wyspka to sie troche rozczarowalam no ale coz zycie :p. Miska to teraz juz chyba nigdy nie puszcze do baru samego ;P
No to kiedy nastepne piwko?
Piotrek nie mial wyjscia, umowil sie wczesniej ze mna :-)