Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 23 Wrzesień 2008, 22:21 Dojrzale panie w Reading
Witam, mam pytanko. Czy wiecie moze gdzie mozna spotkac w Reading dojrzałe panie. Chodzi mi o cele towarzyskie, poniewaz wszedzi gdzie nie pojde to same mlodki. Moga byc zarowno angielskie jak i polskie panie. Dziekuje.
Aussie26
hmm...dojrzale Panie...moze szukac mlodego byczka do towarzystwa ???
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
Yhm noo ja mysle ze tak Aniu cos kolo naszego wieku ,aczkolwiek zyjemy w tym samym wieku XXI
Nie załamuj mnie Katrin - ja nie czuję się jeszcze wiekowa
A poza tym gdzieś mi się rzuciła w oczy taka to oto statystyka:
Wiek kobiet:
0 - 20 lat - kobieta jest jak AZJA: dobrze znana, ale jeszcze nie odkryta.
20-30 lat - kobieta jest jak AFRYKA: gorąca i wilgotna.
30-40 lat - kobieta jest jak USA: wydajna i technicznie doskonała.
40-50 lat - kobieta jest jak EUROPA: po dwóch wojnach światowych, wykorzystana ale wciąż piękna.
50-60 lat - kobieta jest jak ROSJA: wszyscy wiedza gdzie to jest, ale nikt nie chce tam jechać.
Ale Autralii to tu nie ma więc aussie26 - ja nie wiem który kraj/kontynent by ci przypadł do gustu
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
Ktoś mi ostatnio powiedział, że ponoć kobiety "dojrzałe" mają na to większy apetyt
:P
Katrin napisał/a:
A ktos inny ze najlepszy sex jest z dojrzala kobieta ;wie czego chce ,nie wplatuje sie w milostki , romansowi nie odmowi a raczej flirtowi
bede wiedzial gdzie uderzac...:D
Katrin napisał/a:
Ale jak to dziala ze my sobie gadu gadu a zainteresowany milczy
jak to milczy? juz pytalem czy potrzeba wam mlodego byczka...
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
Katrin, uwierz mi, ze prawdziwe byczki kolczyki maja nie tylko w w uchu...najnowszy wymog Jewropejski, ale to tylko potwierdza jakos...
Katrin, to byloby niehumanitarne zeby uzywac byczka z kolczykiem, Wczesniej trzeba sciagnac!
Wiek kobiet:
0 - 20 lat - kobieta jest jak AZJA: dobrze znana, ale jeszcze nie odkryta.
20-30 lat - kobieta jest jak AFRYKA: gorąca i wilgotna.
30-40 lat - kobieta jest jak USA: wydajna i technicznie doskonała.
40-50 lat - kobieta jest jak EUROPA: po dwóch wojnach światowych, wykorzystana ale wciąż piękna.
50-60 lat - kobieta jest jak ROSJA: wszyscy wiedza gdzie to jest, ale nikt nie chce tam jechać.
ale mnie to rozwalilo, no nie moge!
czyli ja jestem jak kraj czarnuchow, hahahahaha! szit! xD
Dobrze ze chociaz goeraca i wilgotna...yeeeeeah!
_________________ !!SOMEBODY HAD TO PUT ALL OF THIS CONFUSION HERE!!
off top, to tutaj obowiazek, jak myslisz, skad mi sie namnozylo tyle postow, HA!
A jasne, ze wole byc jak kraj Rasy Panow, hehehe, wszystko byle nic z czarnuchowstwem.
A dojrzalych pan, jest pod dostatkiem w domu starcow!
_________________ !!SOMEBODY HAD TO PUT ALL OF THIS CONFUSION HERE!!
Aha no coz ja juz jestem chyba dojrzala Pania aczkowliek nie mnie to oceniac :P
Czuje sie staro jak czort ,wygladam staro jak czort ,mentalnie hmm juz moja siostra mlodsza odemnie o 13 lat stwierdzila kiedys ze zachowuje sie jak starsza Pani
Byc moze jestem dojrzala, obawiam sie ze zaczynam gnic