Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Ja oczywiscie szydelkowac umiem ,kraiwectwo proste tez moge pogadac ,troszke o robieniu fryzur -bo nie marnuje kasy na fryzjerow,rozmowy o nowosciach kosmetycznych itd itd o rodzeniu dzieci o wychowaniu dzieci ojjj lista jest dluuuga :)
Imię: Konrad
Wysłany: 29 Wrzesień 2008, 20:25
Katrin napisał/a:
Ja oczywiscie szydelkowac umiem ,kraiwectwo proste tez moge pogadac ,troszke o robieniu fryzur -bo nie marnuje kasy na fryzjerow,rozmowy o nowosciach kosmetycznych itd itd o rodzeniu dzieci o wychowaniu dzieci ojjj lista jest dluuuga :)
Imię: Konrad
Wysłany: 29 Wrzesień 2008, 22:16
_ania_ napisał/a:
Już niebawem Ale coś ty taki niecierpliwy? Robię się zazdrosna!!
Ten typ tak ma od urodzenia. Cierpliwość to ostatnia rzecz jaką we mnie można znaleźć Ja proponuję te samo winko co ostatnio. Osadu na ustach i zębach nie miałem, a smaaaaaaczne było ...! Mniam mniam
P.S.
Pani Moderator chyba potrzebuje "upgrade course" w sprawie używania phpBB i cytatów . To tak przy okazji szydełek nadrobimy.
Ten typ tak ma od urodzenia. Cierpliwość to ostatnia rzecz jaką we mnie można znaleźć Ja proponuję te samo winko co ostatnio. Osadu na ustach i zębach nie miałem, a smaaaaaaczne było ...! Mniam mniam
Znaczy muszę się zaopatrzyć w skrzynkę co najmniej, żeby starczyło na jakis czas?
Nazgool napisał/a:
P.S.
Pani Moderator chyba potrzebuje "upgrade course" w sprawie używania phpBB i cytatów . To tak przy okazji szydełek nadrobimy.
Oj, zmęczony człowiek to nie zauważa drobiazgów... Już poprawiłam
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
Znaczy muszę się zaopatrzyć w skrzynkę co najmniej, żeby starczyło na jakis czas?
hmm...jesli juz taka szczodra jestes..moze podeslalabys mi rowniez ze dwie butelki ?
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
ja niestety o szydelkowaniu i dzieciach nie wiele moge powiedziec....
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
Na to trzeba sobie zasłużyć, a przede wszystkim być słownym.
hihi...no coz, nie zawsze mozna. w takim razie sam wybiore sie do sklepu...
[ Dodano: 30 Wrzesień 2008, 22:27 ]
_ania_ napisał/a:
No jak to, nie uczyłeś się szydelkować lub szyć w podstawówce? To takie uspokajające a jednocześnie twórcze zajęcie
nooo....w podstawowce nawet uczyli mnie pierwiastkow!
nooo....w podstawowce nawet uczyli mnie pierwiastkow!
No i na co ci to było! Kiedy ich ostatnio używałeś, tych pierwiastków? A jakby cię nauczyli np robić na drutach to byś sobie mógł sweter na zimę wydziergać
A propo mnie na ZPT w podstawówce uczyli jeszcze jak zrobić obwód elektryczny z żarówką oraz budowaliśmy karmnik dla ptaków. Bardzo pożyteczna wiedza, dzięki temu wiem jak wbijać gwoździe
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
No i na co ci to było! Kiedy ich ostatnio używałeś, tych pierwiastków?
dokladnie do tego zmierzam- uczono mnie rzeczy ktore sa bezuzyteczne....kto wogole z was, albo scislej- jaki procent spoleczenstwa liczy objetosci bryl ?
pozatym wiesz jaki mam stosunek do matmy i jej stosunek do mnie...
dokladnie do tego zmierzam- uczono mnie rzeczy ktore sa bezuzyteczne....kto wogole z was, albo scislej- jaki procent spoleczenstwa liczy objetosci bryl ?
Ale przynajmniej znasz słowa pierwiastek oraz bryła i możesz toczyć tego typu dyskusje To się nazywa wykształcenie ogólne
no, ale to wszystko co moge powiedziec o bryle i pierwiastku...
z nudow wolalbym rozwalic sobie glowe o kran niz liczyc pojenmnosc...
[ Dodano: 1 Październik 2008, 15:09 ]
CóraZamętu napisał/a:
Zwlaszcza wtedy, kiedy nie wiesz czy dana substancja przelawszy z jednego naczynia zmiesci sie w tym drugim.
patrze na etykiete i wiem...nei ryzykuje rozlania!
_________________ "I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center". ~Kurt Vonnegut
_________________ "I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center". ~Kurt Vonnegut
to jest baaardzo biurokratyczna machina....wszystko wymaga pieczatki urzednika, jak Ty zakladalas to tez tak mialas?
Zakladasz normalnie, tworzysz urzytkownika, sciagasz programik do zapisywania twojej muzy w statystykach serweru i jedziesz...potem dostajesz sugestie co do podobnych wykonawcow do tych, ktorych sluchasz oraz info o koncertach w okolicy, fajna sprawka! A do tego muzycznych sasiadow itp.
A propos, jedzie ktos na KULT w niedziele, hm?
_________________ !!SOMEBODY HAD TO PUT ALL OF THIS CONFUSION HERE!!