Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
[ Dodano: 25 Wrzesień 2008, 12:58 ]
apropo ksiazki tej too nie sadze aby mi lezala :P
dlaczego mu wspolczuje? jesli zastosowalabys sie do moich instrukcji to bylabys naladowana taka energia ze biedaka roznioslabys w sypialni...
ta ksiazka nie ma lezec. mimo ze to nie jest ksiazka do poduchy, to gdy sprobujesz ja czytac to nie oderwiesz sie...nie wspominajac o korzysciach dla Twojej "sily"
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
Ania jestes bomba tzn dziekuje za rade a wiesz ze chetnie bym skorzystala ale...no wlasnie jest ale ja kurna nie mam czasu bo to ja mam zajecie na 7 dni tygodnia (gdzies tam juz pislalam o tym )
Generalnie jest gites jak to mowia bynajmniej sie nie nudze i nie przychodzi mi nic glupiego do glowy --panowie wiedza o czym pisze ,bo zreszta oni zawsze narzekaja ze baby to siamto sramto :P
Nazgool na czytanie ksiazek nie mam time
Na to drogie mam duuzo odkad moj malzonek skonczyl parcowac na nocki i spi w domu :):):):) ihihihhi ---tak tak wiem wiem nie tylko noc jest od sexu ale nieststy w dzien sie ne widujemy a jak juz to rebionki sie kreca pod nogami utesknione rodzicow :)
A propo rady wakacji od dzieci to mi sie skojarzyło dlatego, że bardzo niedawno moja dobra przyjaciólka psoiadająca czwórkę w różnym wieku właśnie taki sobie urlopik wzięła i spędziła weekend u mnie bez dodatków plączących się pod nogami
Chyba jej to było potrzebne
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
Katrin, ...no wiesz, jesli chcesz odpoczac, to podrzuc meza i dzieciaki do Ani, ona sie napewno dobrze nim i nimi zaopiekuje skoro ma doswiadczenie,a Ty..no np. do mnie....:D:D:D:D
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
albo jeszcze lepiej- dzieciaki z mezem gdzies nad morze a Ty, Katrin i ja juz gdziekolwiek....?
Mnie sie podoba mysl Ani dzieci i mezus do Lucka a ja do niej na kawe
Gdziekowliek o nieee ja juz na takie zachety nie ide :P musialbys sie postarac :P wiesz dojrzale Panie chcialyby uslyszec cos zupelnie innego ( znaczy ja pisze o sobie ,a nie imieniu wszytkich Pan )
Ania ani ja nie widziala wodki ani tymbardziej zakaski ( lubie to drogie )
Mysiu Pysiu czy ktoś w tym gronie był dla Ciebie niemiły ? Rzeknij słowo niewiasto, a pomszczę ję 1000 krotnie.
Ah mój ty rycerzu w złotej ... tfu czarnej zbroi
Wszyscy słyszeli? No! To teraz się pilnować, bo 1000-krotna zemsta może być 1000-kroć straszniejsza od takiej pojedynczej
[ Dodano: 26 Wrzesień 2008, 23:08 ]
Katrin napisał/a:
Mnie sie podoba mysl Ani dzieci i mezus do Lucka a ja do niej na kawe
Wiedziałam Przykro mi Lucuś, musisz bardziej popracować nad techniką
Katrin napisał/a:
Ania ani ja nie widziala wodki ani tymbardziej zakaski ( lubie to drogie )
Hmm, czy tu nikt Psów nie oglądał??
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
Wiedziałam Przykro mi Lucuś, musisz bardziej popracować nad techniką
czlowiek uczy sie cale zycie a i tak glupi umiera...
A tak serio Katrin, jak bedziesz miała ochote odetchnąć to faktycznie zapraszam na kawę albo winko do mnie lub jesli wolisz możemy się spotkac gdzieś na mieście
Imię: Konrad
Wysłany: 28 Wrzesień 2008, 11:01
Ja też ja też. Może w ogóle zamiast na jakieś piwo to sobie wyskoczyć na kawkę ? Lucka nie zabieramy bo on i tak nie przyjdzie więc szkoda sobie nadzieję robić
Mam też malutki news dotyczący mua. Za 6 miesięcy wyprowadzam się spowrotem tam skąd przyjechałem czyli do krainy Stonehenge, Białego Konia i innych.
Lucka nie zabieramy bo on i tak nie przyjdzie więc szkoda sobie nadzieję robić
nadzieja jest nienajlepszych matka...:D
Nazgool napisał/a:
Za 6 miesięcy wyprowadzam się spowrotem tam skąd przyjechałem czyli do krainy Stonehenge, Białego Konia i innych.
to niedobrze..mam jednak nadzieje ze nie przerzucisz sie na stonehenge.net.pl...?
Imię: Konrad
Wysłany: 28 Wrzesień 2008, 12:06
lucyfer_87 napisał/a:
to niedobrze..
Mam odmienne zdanie. Nigdy nie lubiłem Reading. Nie czuję się tutaj dobrze. Tam mieszkałem wcześniej i jakoś tak swojsko się tam czuję. Mam tam grono znajomych, których nota bene odwiedziłem w ten weekend. I doszedłem do wniosku, że jest to najlepszy wybór na miejsce osiedlenia.
Ja też ja też. Może w ogóle zamiast na jakieś piwo to sobie wyskoczyć na kawkę ? Lucka nie zabieramy bo on i tak nie przyjdzie więc szkoda sobie nadzieję robić
No dobrze, za drugim razem Ciebie też zabierzemy Pierwszy to będzie pewnie takie babskie gadanie więc byś się tylko nudził
Nazgool napisał/a:
JMam też malutki news dotyczący mua. Za 6 miesięcy wyprowadzam się spowrotem tam skąd przyjechałem czyli do krainy Stonehenge, Białego Konia i innych.
Tragedia, i co ja pocznę za 6 miesięcy?! Zostanę znowu sama jak palec