Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
A Ja sadzę że wszystkie kobiety mają nierówno pod sufitem.To właśnie dlatego grupy antyterrorystyczne podczas akcji najpierw strzelają do kobiet-są po prostu niezrównoważone.
A tam gdzie jest ich tyle w jednym miejscu jak w SP powinni wrzucić granat i zamknąć drzwi.
Współczuje tylko tym koleżkom którzy tam pracują pośród całego tego bałaganu. POZDRO.
nie wiem dlaczego, ale sklaniam sie ku temu, ze wszystkie Panie pracujace w SP zachowuja sie jak wsciekle osy- jedne bo sa szefowymi, drugie bo musza robic wiecej niz szefowe. sytuacja taka wbrew pozorom jest normalna, jesli nie postawi sie jasnych granic....oczywiscie, chlodnym okiem patrzac to sytuacja jest smieszna- nie zabawna, tylko smieszna.
Drogie Panie- same robicie sobie z tego SP takie piekielko...i pewnie wszystkie staracie sie dorzucac do kotla, bo zadna z Was w gruncie rzeczy tego nie chce przerwac...a dla Vadera "respect"
_________________ "I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center". ~Kurt Vonnegut
Nie zgadzam się z Tobą Prometheus W SP każdego dnia bałam się o własną d..., bo tam wykorzystuje się swoją pozycję nie do wytłumaczenia pracy (w jaki sposób ją układać), ale do zastraszaania . Nawet jak siedzisz cicho, też obrywasz i jesteś wciągany w różne sprawy do których się nie mieszałeś...
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Wiek: 98 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 767 Skąd: war zone
Wysłany: 28 Październik 2008, 09:27
kropa napisał/a:
Nie zgadzam się z Tobą Prometheus W SP każdego dnia bałam się o własną d..., bo tam wykorzystuje się swoją pozycję nie do wytłumaczenia pracy (w jaki sposób ją układać), ale do zastraszaania . Nawet jak siedzisz cicho, też obrywasz i jesteś wciągany w różne sprawy do których się nie mieszałeś...
pozdrawiam
Kropcia z Zamościa nie bierz tak bardzo do siebie. Życzymy Koleżankom z SP by się zwyczajnie dogadały, a Kamili by potrafiła zwyczajnie przeprosić i zacząć nowy rodział. Nie ma sensu wracać do tego co było (cholera i kto to mówi ? ). Wam się gdzieś moje miłe Panie zapodziała ta wasza solidarność jajników
Noooo teraz sie doigrałeś! Bojówki feministyczne są już na Twoim tropie
nie pojdzie wam latwo! ! ! facet w przynajmniej jednej rzeczy jest lepszy od kobiety- w przemocy...
CóraZamętu napisał/a:
Z tym granatem zasugerowanym przez Vadera, to zgodzilabym sie nawet, nic tak nie leczy spolecznosci jak porzadne czystki.
haha, ja uwazam ze ludzi i tak jest za duzo na swiecie...
Nazgool napisał/a:
Wam się gdzieś moje miłe Panie zapodziała ta wasza solidarność jajników
no wlasnie, co z solidarnoscia ?
_________________ "I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center". ~Kurt Vonnegut
A ja mam siostrę po kilku latach wyżywania sie na treningach Taekwondo i Kickboxingu, więc nie zadzieraj
dobra, w takim razie staram sie o licencje na bron i zadna Laska mi nie bedzie podskakiwac i wymachiwac piasteczkami!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum