Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2216 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 17 Październik 2008, 19:31
Kropa musisz bardziej sie okreslic co do plci, w profilu masz facet, a piszesz tak:
kropa napisał/a:
PODSWIADOMIE WEDZIALA ZE NIE JESTESMY GODNE JEJ TOWARZYSTWA, ZE SA OSOBY KTORE SKUTECZNIEJ JA ADORUJA (CZEKOLADKI , CIASTECZKA A TAKZE LUNCH- MILE WIDZIANE )... NIE BADZMY TAKIE SUROWE ! TROCHE ZROZUMIENIA POZDRAWIAM
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Wiek: 98 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 767 Skąd: war zone
Wysłany: 17 Październik 2008, 22:27
OMG
odwazna napisał/a:
Te wszystkie wiesniary ...
odwazna napisał/a:
jestes skonczona kretynka
odwazna napisał/a:
najlepiej wroc do Polski skoro taka wyuczona jestes!!!
odwazna napisał/a:
Ty kretynko na wczasy w zamknietym osrodku z bialymi scianami dla tej pani???
Rewelka. Ja nie napiszę kto tu jest "wieśniarą".
odwazna napisał/a:
Teraz to pewnie Kamila z was ma ladny ubaw bo ja nia nie jestem
A wiesz matołku, że każdy komputer w internecie ma swój unikalny numer, tak jak rejestracja samochodu i nie trzeba Policji, żeby to sprawdzić ? A wiesz, że adminsitrator tego forum ma dostęp do takich informacji klikając myszką w jeden link ? Nie ??? A to szkoda Matołku, bo rejestrując się na forum, Twój komputer zostawił ślady, właśnie swój unikalny numer, i pisząc ze swojego komputera poprostu potwierdziłaś kim jesteś.
Jak to zawsze mówiłem kobieta i komputer do niedobrana para
bauer6 napisał/a:
Wiesz - ja nie szukam pracy w ktorej "da sie wytrzymac" bo nie chce czuc sie w pracy jak niewolnik
Zamiast jęczeć na forum rusz szanowne 4 litery i znajdź pracę. Jeśli nie zgodną z oczekiwaniami to przynajmniej w innym miejscu.
bauer6 napisał/a:
Moze Ty Lucek odpowiesz na ogloszenie o prace w Service Point? Bedziesz mial wtedy przyjemnosc osobistego poznania pani Kamili
Z braku laku dobry kit, ale chyba jako brygadzista brygadzisty
kinia12 napisał/a:
I CO NIE MA POSZKODOWANYCH.LEPIEJ GŁOWE W PIACH I HAROWAC
Są kiniu, ale nie chcą pisać bo nie wierzą w cokolwiek. Wolą zepchnąć odpowiedzialność i swój własny strach na innych.
Wysłany: 18 Październik 2008, 15:48
Witam
Mam znajomą która pracuje w tej firmie i wiem ze jest wiele prawdy w tym o czym tu piszecie.Mam też informacje na temat Kamili i wiem że grunt jej się zaczyna palić pod stopami,może ona sama o tym nie wie ale jak czegos nie zmieni to wkrótce sama będzie szukać pracy.
no i co z Kamila? wsadzicie ja do wiezienia czy jak ?
_________________ "I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center". ~Kurt Vonnegut
Imię: Agnes Zombie Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 443 Skąd: Reading
Wysłany: 27 Październik 2008, 11:52
_ania_ napisał/a:
E tam ukrzyżowanie, przecież nie chcesz z niej męczennicy robić...
Wlasnie ze chce, niech sie meczy i tarza w konwulsjach! xD
[ Dodano: 27 Październik 2008, 11:53 ]
to tak odnosnie ukrzyzowania, a nie samej osoby Kamili, ktora mnie nie obchodzi za grosz i z ktora nie mam nic wspolnego!
_________________ !!SOMEBODY HAD TO PUT ALL OF THIS CONFUSION HERE!!
ja moge wymyslec 9 sposobow smierci jesli chcecie ...co prawda ogladalem tylko odcinki pily, ale wyobraznie mam rownie fantazyjna...
_________________ "I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center". ~Kurt Vonnegut
no co Ty Misiek, nikt tutaj nikomu nie zyczy smierci, tylko zastanawiamy sie nad mozliwosciami...krzyz, stos, nabicie na pal...nie wiem sam juz...bede musial przegladnac zalecenia Swietej Inkwizycji- oni maja ciekawy zbior, albo ksiedza zapytam, napewno w swojej szkole przerabiali jakies metody...:D:D:D
No wlasnie z ta smiercia to troche przesada. Ale chyba Kamili cos dalo to do myslenia. Bo slyszalam ze przestala sie rzadzic i nawet zaczela pracowac tak jaki inni. Wydrukowala sobie ta strone i pokazywala w pracy. Myslala ze moze ktos sie przyzna kto co wypisywal. I moze choc troche atmosfera w pracy bedzie lepsza
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Wiek: 98 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 767 Skąd: war zone
Wysłany: 27 Październik 2008, 14:13
Prometheus napisał/a:
no co Ty Misiek, nikt tutaj nikomu nie zyczy smierci, tylko zastanawiamy sie nad mozliwosciami...krzyz, stos, nabicie na pal...nie wiem sam juz...bede musial przegladnac zalecenia Swietej Inkwizycji- oni maja ciekawy zbior, albo ksiedza zapytam, napewno w swojej szkole przerabiali jakies metody...:D:D:D
Rozciąganie końmi
Kamila my Cię naprawdę bardzo lubimy, a jak Wam się atmosferka w pracy poprawiła to może warto pójśc na piwko i sobie od serducha pogadać.
a juz powazniej- dzialania na forum przyniosly korzystny skutek wiec chwala Wam za to, razem podnosimy wspolczynnik szczescia na ziemii, czy to nie jest piekne??
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2216 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 27 Październik 2008, 15:00
Sylwia napisał/a:
Wydrukowala sobie ta strone i pokazywala w pracy. Myslala ze moze ktos sie przyzna kto co wypisywal. I moze choc troche atmosfera w pracy bedzie lepsza
Wrobelki na miescie cwierkaly, ze wydrukowala to w innym celu , no ale zostanmy przy Twojej wersji. Najwazniesze, ze ludzie wyciagaja wnioski .
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Ja jej żle nie życzę, ale to co ona z ludzi robi i z ludzimi robiła to woła o pomstę do nieba ... kamila w pracy nigdy się nie przepracowywała i napewno się nie przepracowuje . Nie wierzę, że zaczęła pracować tak jak inni pracownicy SP, może stwarza pozory- dobrze gra , i że przestała się rządzić Myślę, że jak ktoś (kamila) sie nie zmieni w tej firmie to atmosfera też się nie zmieni
No prosze.Kamila "nawrocona".CI co pracuja troche dluzej w SP nie dadza sie nabrac na chwyty pani Kamilki.Jestem przekonana,ze szuka przyjaciol .ZAWSZE jak palil sie jej grunt pod nogami,zmieniala sie wrecz nie do poznania... na chwile.
Obym sie mylila
niestety, ale czlowiekowi nie mozna zmienic charakteru...albo stety, gdyby ludzie tak latwo sie zmieniali to do nikogo nie moznaby miec zaufania
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
Wysłany: 27 Październik 2008, 17:26
A Ja sadzę że wszystkie kobiety mają nierówno pod sufitem.To właśnie dlatego grupy antyterrorystyczne podczas akcji najpierw strzelają do kobiet-są po prostu niezrównoważone.
A tam gdzie jest ich tyle w jednym miejscu jak w SP powinni wrzucić granat i zamknąć drzwi.
Współczuje tylko tym koleżkom którzy tam pracują pośród całego tego bałaganu. POZDRO.
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
A Ja sadzę że wszystkie kobiety mają nierówno pod sufitem.To właśnie dlatego grupy antyterrorystyczne podczas akcji najpierw strzelają do kobiet-są po prostu niezrównoważone.
A tam gdzie jest ich tyle w jednym miejscu jak w SP powinni wrzucić granat i zamknąć drzwi.
Współczuje tylko tym koleżkom którzy tam pracują pośród całego tego bałaganu. POZDRO.
To ja zakladam grupe anty-vaderową, kto się przyłącza?
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
Ostatnio zmieniony przez _ania_ 27 Październik 2008, 20:24, w całości zmieniany 1 raz