Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2215 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 27 Sierpień 2008, 23:33
To trzeba byc fotografem zeby interesowac sie fotografia ? Mozna powiedziec ze teraz kazdy moze nazwac sie fotografem za niespelna 500 funtow i kilka chwil spedzonych nad zglebianiem tajnikow cyfrowej lustrzanki
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 28 Sierpień 2008, 00:03
mnie tez on wkurza, moze zawiazemy stowarzyszenie antymiskowe?
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Aniu, Twoj sarkazm jest podniecajacy nie potrzebujesz dekoltu :D:D:D
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2215 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 28 Sierpień 2008, 12:43
to zamiast bawic sie programami graficznymi to zapewnij lepsze oswietlenie lub kup sobie statyw, ewentualnie robiac zdjecie postaraj sie nie ruszac przez te 1-2s robiac zdjecie w kiepskim oswietleniu
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Witam:) Widzę, że mój watek się rozbudował i ożywił wiele dyskusji:) Nie jestem profesjonalistą, rozpoczynam zabawę z cyfrówkami.
Podzielam słowa Miśka, że nie liczy się aparat, ale efekt, zamiar jaki chce się za jego pomocą osiągnąć. Jak ktoś z Was ma pomysła na dobre zdjęcia będziecie naprawdę zadowoleni:) A teraz proszę o pomoc w znalezieniu tego albumu do którego mógłbym jakies fotki wrzucić. Na razie to będą fotki, bo nad zdjęciami przez wielkie "Z" muszę jeszcze popracować:) Pozdrawiam serdecznie, może niebawem umówimy się grupka w jakiś plener?:)
[ Dodano: 28 Sierpień 2008, 19:18 ]
Misiek Przytulas napisał/a:
To trzeba byc fotografem zeby interesowac sie fotografia ? Mozna powiedziec ze teraz kazdy moze nazwac sie fotografem za niespelna 500 funtow i kilka chwil spedzonych nad zglebianiem tajnikow cyfrowej lustrzanki
Co do tych kilku chwil to tak nie bardzo się zgodzę. Zajmnie to trochę dłuzej zanim opanujesz ustawianie przysłony, dobierzesz odpowiednie predkości migawki, do tego światło, filtry itd. Trochę tego jest:) Wydanie niespełna 500 funtów lub więcej fotografem nie czyni, ale czy warto trwonić taką sumę na zwykłe "pstrykanie"?:)
Ależ misiek ja muszę oddychać Wstrzymanie oddechu na sekundę to dla mnie za duży wyczyn
noo....to jak Panienka taaaaaaka leniwa to......obrosniesz tluszczem !
Wysłany: 28 Sierpień 2008, 18:31
norek25 napisał/a:
Co do tych kilku chwil to tak nie bardzo się zgodzę. Zajmnie to trochę dłuzej zanim opanujesz ustawianie przysłony, dobierzesz odpowiednie predkości migawki, do tego światło, filtry itd. Trochę tego jest:) Wydanie niespełna 500 funtów lub więcej fotografem nie czyni, ale czy warto trwonić taką sumę na zwykłe "pstrykanie"?:)
Napisalem "nazywac sie fotografem", a nie zostac fotografem .
Ja w ogole wybralbym sie na jakies wspolne, grupwe pstrykanko , Morni piszesz sie ?
Ty wogole to chcialbys tylko pic !i harem prowadzic...niech tu tylko Piszczaleczka zagladnie to da Ci taka sama czerwona kropke jak Ty mi !
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 28 Sierpień 2008, 21:25
i innych powinnosciach
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.