Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Ja sie nie wie jak i gdzie sciagac to tak to bywa W torrentach wrzucasz plik i leci szybko i auto (jak seedow jest duzo 700mb mam w 30 minut), a w RS wszystko music po kolei sciagac(kazdego rara)..z kolei jak masz tzw. kolejkowanie to sie gubi ze sciaganiem z poziomu stronki...................I ja sie tu qrna grzecznie pytam..co tu smierdzi! Panie Niezgodka ?
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2215 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 15 Czerwiec 2007, 10:13
seMi napisał/a:
a w RS wszystko music po kolei sciagac(kazdego rara)..z kolei jak masz tzw. kolejkowanie to sie gubi ze sciaganiem z poziomu stronki...................I ja sie tu qrna grzecznie pytam..co tu smierdzi! Panie Niezgodka ?
Jak ktos jest lame to tak jest...
ja mam tak, zaznaczam wszystkie linki myszka nawet ze zbednym tekstem, otwieram moj magiczny program, wciskam CTRL+V i wszystkie linki sa dodane automatycznie do kolejki, zasysane po koleii z pelna predkoscia lacza i mozna nawet uzupelnic informacje o haslach do archiwow, ktora po zakonczeniu sciagania znajduje sie z identyczna nazwa archiwa w pliku txt
TORRENTOWA LAMKO
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Wiek: 26 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 125 Skąd: colchester
Wysłany: 15 Sierpień 2007, 19:22
polecam film 21gram, mocne wrazenia gwarantowane, jest to dramat na wysokim poziomie ktory pobudza do zastanwienia sie nad zyciem, gra aktorska wysmienita, ciekawa narracja
_________________ Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2215 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 27 Styczeń 2008, 21:30
Specjalnie dla ja_beata
Ale szczerze polecam film wszystkim, rewelacyjne kino akcji!
TUTUŁ: Królestwo, The Kingdom (AKA Operation: Kingdom)
Historia opowiada misję amerykańskiej agencji rządowej na Bliskim Wschodzie. W przeprowadzonym na osiedlu mieszkaniowym Gulf Oasis Western w Riyadh w Arabii Saudyjskiej jednym z najbardziej przerażających ataków wymierzonych przeciwko przybyszom z Zachodu, zamachowcy – samobójcy zamordowali ponad 100 i ranili około 200 pracowników kompanii naftowej i członków ich rodzin. W czasie, gdy biurokraci prowadzili do niczego nie prowadzące rozmowy, agent specjalny Ronald Fleury i jego zespół – ekspert ds. materiałów wybuchowych Grant Sykes, zajmująca się gromadzeniem dowodów i medycyną sądową Janet Mayes oraz analityk wywiadu Adam Leavitt – udali się na tajną pięciodniową wyprawę do Arabii Saudyjskiej, aby odnaleźć sterującego zamachami bombowymi szaleńca i powstrzymać go przed kolejnym atakiem.
RE - WE - LA - CJA!
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 28 Styczeń 2008, 17:26
Toolman: 21 gramow siada
Requiem dla snu jest wg mnie mistrzowsko zrobiony.
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 28 Styczeń 2008, 21:36
greg: kawalek jest mega wypas, ale caly klimat filmu jest perfekcyjny.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Imię: Bardzo pospolite Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 349 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 29 Styczeń 2008, 15:32
karolka123 napisał/a:
a tymczasem polecam film Miasto Boga, nie wiem czy ktos juz o tym pisal, ale ogladlam 2 dni temu i jest super!
Yoo karolka123, ogladalem "Miasto Boga" kilka lat temu. Mocne kino ale dla koneserow. Nie pamietam dobrze calej fabuly bo ogladalem tylko raz i z pewnoscia powtorzylbym seans. Warto.
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
Wysłany: 29 Styczeń 2008, 20:24
ale sie temacik rozkrecil
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Imię: Agnes Zombie Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 443 Skąd: Reading
Wysłany: 22 Maj 2008, 22:02
Jesli jeszcze nikt nie widzial poleconego wczesniej przez Toolmana filmu "Prestige', to masakrycznie polecam, film nieziemski ale tez ryje banie niezle, z podobnych "zryczaczy" moge polecic "The Machinist", "American Psycho" i fenomenalny "Fight Club". Nie bede opowiadala kazdej z fabul od tego sa Google, zreszta lepiej nie wiedziec o czym jest dany film przed jego obejrzeniem, uwierzcie, ze to stuff z gornej polki.
Wczoraj ogladalam "Le Scaphandre Et Le Papillon", mocne kino z punktu widzenia sparalizowanego czlowieka, warto!
_________________ !!SOMEBODY HAD TO PUT ALL OF THIS CONFUSION HERE!!
Zeitgeist...chociaz przezytek ale wielu jeszcze nie widzialo
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist