Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Strona Główna
 Portal  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj  Album  Chat  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Misiek Przytulas
17 Wrzesień 2008, 16:27
Dogma - super klubik w Reading :)
Autor Wiadomość
lucyfer_87 

Wysłany: 20 Wrzesień 2008, 02:55   

morni napisał/a:
widzisz Lucek nie kazdego swiat ogranicza sie do internentu

zle mnie zrozumiales, ja nie wypominam tego ze chodzisz do dogmy, tylko to ze piszac o gospodzie nie uzywasz argumentow, tylko swoich urazonych uczuc :D

dobra, ja sie zmywam spac. odpisze pozniej jesli bedziesz laskaw cos naskrobac do mnie.
spokojnej nocy
"What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist

morni 

Wysłany: 20 Wrzesień 2008, 02:59   

lucyfer_87 napisał/a:
zle mnie zrozumiales, ja nie wypominam tego ze chodzisz do dogmy, tylko to ze piszac o gospodzie nie uzywasz argumentow, tylko swoich urazonych uczuc
uczucia ?? Lucek poczytaj dokladnie :)
Michael: Tak, wiem...
Ale pozwalają robić tylko takie, albo biżuterię.
A chyba nie lubisz biżuterii z makaronu.

lucyfer_87 

Wysłany: 20 Wrzesień 2008, 08:53   

morni napisał/a:
uczucia ?? Lucek poczytaj dokladnie :)

mogles napisac cos wiecej...
"What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist

Nazgool 

Imię: Konrad
Wysłany: 20 Wrzesień 2008, 11:26   

FUSH napisał/a:
"Nie sadź, a nie będziesz sadzony..." :P :P:P

No to mi pojechałeś teraz nie będę mógł spać, i generalnie spójność logiczna wypowiedzi = zero. Więc może zapytam - "ale o so chodzi ?" 8/
morni napisał/a:
ze on za takie cos naslal by wszystkie kontrole na Gospode by miala ona problemy

Najpierw to trzeba zrozumieć sens takich sformułowań i dobrze się zastanowić co piszesz. Tekst był użyty w trybie przypuszczającym co oznacza, że mógł bym, a nie zrobię to jeśli mi się to przytrafi. Generalnie znam swoje prawa jako konsument, a z racji zatrudnienia znam obowiązki właścicieli lokali.
morni napisał/a:
CHCE NA WAS TYLKO KASE ZROBIC

Jakby nie zarabiał tylko tracił to byłoby ok ? :D W życiu nie słyszałem większego nonsensu.

Generlanie: Właśnie o takie Twoje peplanie na publicznym forum mi chodzi. Jak to słusznie zuważył Misiek pranie brudów. Słyszałeś kiedyś o dyskrecji, bycie dorosłym ? Coś ? Nie ? Nic ? Wygląda to tak: to co powiedziałeś w mojej obecności pozostało pomiędzy Tobą i mną. Bo to co mówisz do mnie i przy mnie jest dla mojej, tylko i wyłącznie dla mojej wiadomości. Na dodatek nie przekręcam znaczenia zdań by namalować czyjś negatywny obraz. Chciałem byś pokazał na publicznym forum swoją prawdziwą twarz. Pokazał jak bardzo jesteś dziecinny i postępujesz jak chłopczyk lat 6, który właśnie pokłócił się z kolegami na podwórku i wypłakał mamie, że nie będzie się z nimi bawił bo oni są "gupi" etc etc etc . I za to wypada Ci podziękować :D

morni 

Wysłany: 20 Wrzesień 2008, 14:52   

Nazgool napisał/a:
Generlanie: Właśnie o takie Twoje peplanie na publicznym forum mi chodzi. Jak to słusznie zuważył Misiek pranie brudów. Słyszałeś kiedyś o dyskrecji, bycie dorosłym ? Coś ? Nie ? Nic ? Wygląda to tak: to co powiedziałeś w mojej obecności pozostało pomiędzy Tobą i mną. Bo to co mówisz do mnie i przy mnie jest dla mojej, tylko i wyłącznie dla mojej wiadomości. Na dodatek nie przekręcam znaczenia zdań by namalować czyjś negatywny obraz. Chciałem byś pokazał na publicznym forum swoją prawdziwą twarz. Pokazał jak bardzo jesteś dziecinny i postępujesz jak chłopczyk lat 6, który właśnie pokłócił się z kolegami na podwórku i wypłakał mamie, że nie będzie się z nimi bawił bo oni są "gupi" etc etc etc . I za to wypada Ci podziękować
ehheh no wlasnie widzisz :) nie sadz a nie bedziesz sadzony :) sam to robisz jak widzisz caly czas.

Nazgool 

Imię: Konrad
Wysłany: 20 Wrzesień 2008, 18:50   

morni napisał/a:
ehheh no wlasnie widzisz

No właśnie widziałem. Wystarczająco dużo jak na pierwszy raz. ;)
I żeby nie było niejasności, w dalszym ciągu uważam, że wyproszenie Ciebie z Gospody było nie do przyjęcia. Tylko, że stało się. Było minęło. Jedziemy dalej. Co było, a nie jest nie pisze się w rejestr. Dlatego nie widzę powodu by na tej Gospodzie jeździć i wciąż wylewać na nią pomyje.

morni 

Wysłany: 21 Wrzesień 2008, 01:19   

Nie wylewam pomyj na Gospode. Pisze o moich odczuciach i faktach a tego zabrnic mi nie mozesz bo w koncu jest to forum na ktorym mozna wypowiedziec wlasne zdanie nie obrazajac nikogo a nie obrazam nikogo. Wybor gdzie spedzamy czas nalezy do nas samych a ze w Gospodzie pustka prawie... no coz... baw sie w Gospodzie i niech Ci wyjdzie na zdrowie :)

_ania_ 

Imię: Ania
Wysłany: 21 Wrzesień 2008, 08:03   

morni napisał/a:
Nie wylewam pomyj na Gospode. Pisze o moich odczuciach i faktach a tego zabrnic mi nie mozesz bo w koncu jest to forum na ktorym mozna wypowiedziec wlasne zdanie nie obrazajac nikogo a nie obrazam nikogo.

Masz prawo do własnego zdania i uczuć to na pewno. I chodzi tylko o to, że powtarzasz je zbyt często. To tak jak z Luckiem i Kościołem - on zawsze próbuje przyczepiać łatkę czarnym. Co do Ciebie to wyglada to tak, że opowiadasz jak to świetnie się bawiłeś tam czy siam i... i tu jest przytyk do Gospody, że u nich do kitu. Potem gdzieś tam muza jest świetna a w Gospodzie wiocha itd. itp. Ileż można? Już wszyscy wiemy, że ich nie lubisz, nie trzeba powtarzać :P

morni napisał/a:
Wybor gdzie spedzamy czas nalezy do nas samych a ze w Gospodzie pustka prawie... no coz... baw sie w Gospodzie i niech Ci wyjdzie na zdrowie :)

A skąd wiesz - byłeś :P

lucyfer_87 

Wysłany: 21 Wrzesień 2008, 09:43   

_ania_ napisał/a:
I chodzi tylko o to, że powtarzasz je zbyt często. To tak jak z Luckiem i Kościołem - on zawsze próbuje przyczepiać łatkę czarnym.

no widzisz hihi...morni, i teraz zeby nie bylo ze odpuscilem Ci Twoje winy- zarzucales mi wlasnie to samo co robisz wlasnie teraz sam D:

morni 

Wysłany: 21 Wrzesień 2008, 16:00   

no to sie poprawie :)

[ Dodano: 21 Wrzesień 2008, 17:04 ]
zeby nie bylo :)

lucyfer_87 

Wysłany: 21 Wrzesień 2008, 18:48   

morni napisał/a:
no to sie poprawie :)

dobrze...wybaczam Ci synu. za pokute wypij za mnie ze trzy browarki, dopij setka wodki z gospody i...bedzie git :)

teraz w takim razie razem bedziemy sie pastwic nad gospoda :D :D

morni 

Wysłany: 22 Wrzesień 2008, 08:02   

z jakiej gospody ?? ja nic nie wiem :D

Odpowiedz do tematu