Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 23 Listopad 2008, 23:50 07/12/2008 - Wyjazd na painball
Na 7 grudnia planujemy znów pojechać na paintball do Lasham pod Basingstoke. Tak jak poprzedim razem booking zostanie dokonany na tydień przed wyjazdem czyli w poniedziałek 01/12/2008. Mamy tym razem mały advantage w postaci voucherów na 100 kulek dla każdego chętnego z forum Reading. Zapraszamy do wspólnej zabawy. Zgłoszenia proszę kierować do Nazgoola. 28/11/08 organizujemy wyjście do Hope Tap na pifko, gdzie będzie można porozmawiać z uczestnikami poprzedniego wyjazdu i zdecydować się ostatecznie.
Jakby coś ten post pisał Nazgool
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
ja tez sie pisze z tym ze na piwko wyjsc chyba nie dam rady - praca ?? kurna no ale jakos sie spikne z Misiakiem i dam mu depozycik tak wiec na 100% mnie liczcie trzeba czasami sobie postrzelac
_________________ Michael: Zrobiłem coś dla ciebie.
To popielniczka.
Sara: Nie palę
Michael: Tak, wiem...
Ale pozwalają robić tylko takie, albo biżuterię.
A chyba nie lubisz biżuterii z makaronu.
To popielniczka.
wezcie ksiedza ze soba to bedzie wiecej ludzi! a, ksiadz tez ma auto wiec jak zlozycie sie na paliwo, ubezpieczenie i amortyzacje to zawiozlby pewnie
_________________ "I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center". ~Kurt Vonnegut
przepraszam bardzo, ale smiem powiedziec ze mam wiecej wpisow ! *
ponadto- dlaczego mialbym integrowac spolecznosc forum? ja sie ciesze sie ze integrujecie tylko
*nie sprawdzalem, ale przypuszczam
_________________ "I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center". ~Kurt Vonnegut
A gwoli scislosci odnosnie mojej i Trygrysowej ochoczej malej desakryzujacej armii pain-ballowej, potwierdzam nasze kandydatury jokobysmy na wojne 7.12.08 jechali. ^^
W kazdej chwili mozemy depozytki dostarczyc, pytanie tylko kiedy... xD Dzis podobno do pubu mamy sie wybrac, czyz nie?
_________________ !!SOMEBODY HAD TO PUT ALL OF THIS CONFUSION HERE!!
witam wszystkich
jesli jest jeszcze taka mozliwosc to bardzo chetnie przylaczylbym sie do strzelanki jako ze jeszcze nie bralem w tym udzialu to prosilbym o jakies informacje jakie sa koszty zabawy czy cos dostaje sie w cenie typu kulki, ubranie ? itp
dzieki i czekam na jakies info
ps mam auto takze jakby ktos mial problemy z transportem to moglbym zabrac kilka osob
Zaraz tam ważny. Taka mała dłubanina w wolnych chwilach, ale dawno nic przy stronce nie robiłem.
udawana skromnosc
Cześć, chciałem tylko powiedzieć, że tym razem już się nie dopiszę na krzywego . Miałbym czas i ochotę ale, oszczędzam kasę ma wyjazd do Polski na tzw. Święta. (swoją drogą to nie wiem skąd wy bierzecie fundusze na te zbytki). A do typa17 mam jedną radę, od pierwszej rundy na glebę się rzucaj i nie oszczędzaj ciuchów. Życzę dobrej pogody reszta zależy od Was.
ale ze Misiak sie wylamal !! kurna to juz przesada !! Moze bojkot strony zrobimy ?? Misiak powinien w 1 kolejnosci pojechac !! Dobra zrobmy akcje - Misiek MUSI pojechac !! no wiec kto chce by Misiek pojechal ?? Oddawajcie glosy a nagroda juz na Was czeka o ile sprawicie ze Misiek sie pojawi !!
To popielniczka.
typ17 - Deszcz, błoto, żaden problem! Zobaczysz, ze jak zlapiesz bakcyla to się będzie tylko liczyło żeby rozwalić wroga i samemu się nie dac zabić
Tylko weź porządne buty za kostkę bo będą zapaskudzone na maksa! Reszta spoko bo dostaniesz ubranko wierzchnie.
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~