Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Agnes Zombie Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 443 Skąd: Reading
Wysłany: 17 Październik 2008, 19:59
Nazgool napisał/a:
A kto do jasnej ciasnej zrobi obiad i upierze skarpety "please" ? !!!!!
Swietne pytanie!
Moj facet ogolnie robi jedzenie dla nas, zwykle sa to kanapki lub pizza, hehehe, ale ostatnio przerzucil sie na gotowe burgery, ktore kupuje u pakolszczaka, tak tez musze sobie sama szykowac te kanapki lub tez cos innego tylko dla siebie.
A co do prania, to musialam w tym tygodniu go zaciagnac do Primarczaka po skarpety, bo juz wszystkie zbrudzil a nie chce mu sie ich prac, co tez zwykle czynil od czasu gdy zostalismy pozbawieni pralki.
Wiec jaka jest twoja diagnoza odnosnie tego klinicznego przypadku, doktorze Naz?
_________________ !!SOMEBODY HAD TO PUT ALL OF THIS CONFUSION HERE!!
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Wiek: 98 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 767 Skąd: war zone
Wysłany: 20 Październik 2008, 20:59
_ania_ napisał/a:
CóraZamętu napisał/a:
Czyli jednak "swoj chlop" bo swoje gada a wszystko wychodzi w tzw "praniu". xD
A wiesz, coś w tym jest... Już dawno zauważyłam, że faceci są po prostu nie do pobicia w.... gadaniu
hehehehe
Tylko mi barszczyku od mamy nie zjedz
Dziś na kolację był łosoś pieczony (24 godziny w przyprawach z sosem sojowym i cebuli), ziemniaczki i surówka.
Wczoraj znów stek wołowy z ziemniaczkami i surówką w sosie własnym.
I tak mógłbym wymieniać i wymieniać i wymieniać "babiszony"
hehehehe
Tylko mi barszczyku od mamy nie zjedz
Dziś na kolację był łosoś pieczony (24 godziny w przyprawach z sosem sojowym i cebuli), ziemniaczki i surówka.
Wczoraj znów stek wołowy z ziemniaczkami i surówką w sosie własnym.
I tak mógłbym wymieniać i wymieniać i wymieniać "babiszony"
Nawet mnie nie denerwuj! Bo właśnie to jest takie gadanie! bo to nie ja opowiadałam o łososiu w przyprawach z targu rybnego w Brixton o którym oczywiście dużo tylko usłyszałam ale na oczy nie zobaczyłam
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
Tomasz tez nie wierzyl, az Jezus musial z grobu wstac i pozwolic sobie wpychac brudne lapska w rany.
_________________ "I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center". ~Kurt Vonnegut
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum