Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
nie no, morni moze sie unosi ale jako-tako to dystans do tego co pisze ma:)
_________________ "I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center". ~Kurt Vonnegut
_________________ "I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center". ~Kurt Vonnegut
Imię: Agnes Zombie Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 441 Skąd: Reading
Wysłany: 6 Październik 2008, 16:25
Nazgool napisał/a:
_ania_ napisał/a:
DYSLEKSJĄ nie dyslekcją
Jak widzę ten dylemat rozwiązała Córcia Z.
ekhem?
Nazgool napisał/a:
Prometheus napisał/a:
moim zdaniem- dysleksje mozna miec do konca zycia...
Moim zdaniem to taka podręczna wymówka, tak jak z szukaniem pracy (bo ja nie umiem po angielsku etc)
Wlasnie to samo mam na mysli.
Prometheus napisał/a:
no tak, ja jednak mialem na mysli, ze taki defekt nie razi mnie, pozatym zasady gramatyki obowiazujace w polskim jezyka sa naprawde trudne. jesli morni pisze w miare komunikatywnie, to niech sobie ma ta dysleksje.
Ejze, mi sie jednak wydaje, ze to jest bardziej kwestia ignorancji niz dyslekcji, ktora tak naprawde zostala tylko tutaj przypisana jako kamuflaż.
_________________ !!SOMEBODY HAD TO PUT ALL OF THIS CONFUSION HERE!!
Ejze, mi sie jednak wydaje, ze to jest bardziej kwestia ignorancji niz dyslekcji, ktora tak naprawde zostala tylko tutaj przypisana jako kamuflaż.
jesli taka jest prawda to morni: publicznie Cie nalezy wychlostac za podawanie nieprawdziwych informacji i zaslanianie sie defektami ! 30 batow z haczykami przygotowac !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum