Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Agnes Zombie Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 441 Skąd: Reading
Wysłany: 1 Październik 2008, 14:09
od keczupu?
Sie nie boj!
[ Dodano: 1 Październik 2008, 15:14 ]
Ale dzisiaj w ramach swieta, ze jestem w domu a nie w pracy, przyrzadze sobie extremalnie blyskawiczne kotleciki, a raczej klopsiki sojowe! :hihihi: i poleje keczypem i posypie serem! To jest to co takie kriczersy jak ja kochaja najbardziej!
_________________ !!SOMEBODY HAD TO PUT ALL OF THIS CONFUSION HERE!!
_________________ "I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center". ~Kurt Vonnegut
_________________ "I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center". ~Kurt Vonnegut
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Wiek: 98 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 640 Skąd: inny wymiar
Wysłany: 1 Październik 2008, 17:24
lucyfer_87 napisał/a:
Kasiu- po pierwszym wpisie Cie kocham...
Słuchaj no Kochliwy. Żeby mi to było po raz ostatni ! Dziś w tej sprawie dostałem awaryjny sms ! Uważaj na słowa Lucuś
Szaka napisał/a:
Dzień Dobry
Bry.
Szaka napisał/a:
Podejrzewam, że żadna ze stron nie przekona do swojego stanowiska drugiej- a to dlatego, że moim skromnym zdaniem, obie strony mają swoje racje i obie do tych racji podchodzą emocjonalnie.
Hmmm. Kto emocjonalnie ten emocjonalnie.
Szaka napisał/a:
Nie mniej cały wątek dobrze świadczy o Waszej zdolności do empatii
Empatia nie ma tu nic do rzeczy moja Droga.
Szaka napisał/a:
było coś o polskiej mentalności
Całe szczęście, że nie "mental problem" Swoją drogą nic takiego nie istnieje, to tylko wymysł mas.
Szaka napisał/a:
Cieplutko pozdrawiam z deszczowej dziś Polski
Kasia
Cieplutkie pozdrowionka ze słonczenej Anglii .
Misiek Przytulas napisał/a:
Z tym funtem to bylo w przenosni a nie konkretnie do Was...
Przecież to oczywiste, że w przenośni Misiu.
lucyfer87 napisał/a:
wybraly sie do czarnego
CóraZamętu napisał/a:
pizze to ja moge zjesc nawet bez keczupu
Pizzę je się bez ketchupu. Z ketchupem to barbarzyństwo!
Słuchaj no Kochliwy. Żeby mi to było po raz ostatni !
nie wiem Szanowny Panie czy odebrac to jako zart czy tez pozrec Cie za zniewage??
Nie wiem młodzieńcze czy mam się śmiać czy podpalać stos ??
hmm...no, teraz proponuje klepac zdrowaski
dziadku...
A gdzie ten stos? Przyszłabym popatrzeć - lubię ogniska
stos najblizszy powstanie przy takiej wielkiej budowli na watlington street (o ile dobrze pamietam nazwe ulicy)..:D
[ Dodano: 1 Październik 2008, 22:53 ]
powstanie przy budowli/ lub z budowli
Same się klepią Kto by miał do tego głowę w moim wieku
hihi
milego dnia
I ser i winogrona i słońce i dużo by tak pisać. Na pewno do rytuału nie należą szklanki Bo to tak jak z pizzą i ketchupem
Hmm, kurcze to ty wymagający jesteś! - ja słyszałam, że co niektórzy chcą gwiazdkę z nieba ale żeby zaraz słońce - jak ci je przyciągnę za blisko to niewiele z tego wina zostanie
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
Jakie milutkie przywitanie! Byłam pod dużym wrażeniem, ale w czasie wczorajszego buszowania po forum zaglądam do ShoutBox'u- i co widzę? Tłum Pań, którym Lucyfer mówił to samo i Nietzsche na dodatek Czar prysł...
Mimo wszystko nie bardzo rozumiem czemu Nazgool wtrąca się do tej trudnej miłości:
Nazgool napisał/a:
Słuchaj no Kochliwy. Żeby mi to było po raz ostatni !
O co chodzi? Lucyfer- czy Nazgool'a też tak witałeś i stąd ta zazdrość?
Teraz kilka słów polemiki z Nazgoolem.
Nazgool napisał/a:
Empatia nie ma tu nic do rzeczy moja Droga.
Część osób wczuwała się w położenie rodziny zmarłego, inni wpisywali się w rolę pań ze sklepu, o których pisała Ania... To jak byś był skłonny to nazwać, mój Drogi? Bo mnie do definicji empatii pasuje jak diabli (wybacz Lucyfer)
Nazgool napisał/a:
Swoją drogą nic takiego nie istnieje, to tylko wymysł mas.
(to dotyczyło mentalności) oj istnieje, istnieje- w gruncie rzeczy sam tego dowodzisz, pisząc o wymyśle mas
teraz pytanie, masz na mysli OBore, czy moja posiadlosc?
Twoja posiadlosc chroniona jest zapewne przez six poited star wiec sie nie boj...
Szaka napisał/a:
Jakie milutkie przywitanie! Byłam pod dużym wrażeniem, ale w czasie wczorajszego buszowania po forum zaglądam do ShoutBox'u- i co widzę? Tłum Pań, którym Lucyfer mówił to samo i Nietzsche na dodatek Czar prysł...
Kasiu, nigdy nie krylem swoich uczuc- nigdy tez nie powiedzialem ze jestes Jedyna
po drugie, to na tym forum kocham 3 osobki w kolejnosci: Coreczka, Anula-Brzydula i Ty wlasnie
a co do Nietzschego domyslam sie tylko ze zaszlo pewne niezrozumienie moich wpisow lub samego Nietzschego...
a jesli czar prysl to....nie ma co sie zalamywac, zaraz rzucimy drugi
Szaka napisał/a:
zanim sie zjawi Naz to usprawiedliwie go: poczul sie urazony moja otwartoscia i stad taka reakcja, on oczywiscie zaprzeczy temu ale wszyscy zainteresowani wiedza
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Wiek: 98 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 640 Skąd: inny wymiar
Wysłany: 2 Październik 2008, 19:24
Szaka napisał/a:
Tłum Pań, którym Lucyfer mówił to samo i Nietzsche na dodatek Czar prysł...
A Nazgool dostaje alarmowe sms-y w pracy odnośnie "trudnych", ale zawsze nowych miłości. Tak więc nie wtrącam się między sztofkę i zakąskę, lecz o spokojność własnego ducha dbam.
Szaka napisał/a:
Lucuś jak do tej pory nie przejawiał żadnej aktywności homoseksualnej Nawet gdyby przejawiał to też zły adres, bo Naz jest 100% heteryk.
Szaka napisał/a:
Część osób wczuwała się w położenie rodziny zmarłego
Słusznie Kasiu zauważyłaś. Część tak, zgodzę się, że część rzeczywiście przejawiała empatycznie emocjonalne podejście do tematu, ale to w dalszym ciągu tylko część. Co z pozostałą częścią, która tak jak "mua" podeszła do sprawy z dystansem ?
Szaka napisał/a:
w gruncie rzeczy sam tego dowodzisz, pisząc o wymyśle mas
Jedyne co mogę w tej sprawie powiedzieć to, że każdy jest indywidualistą. Do każdego ja personalnie podchodzę w sposób indywiydualny. Ile ludzi na tym świecie tyle różnych charakterów. Dlatego mówienie o czymś w rodzaju mentalności, czyli zespole cech wspólnych uważam za fikcję.
Prometheus napisał/a:
Kasiu, nigdy nie krylem swoich uczuc- nigdy tez nie powiedzialem ze jestes Jedyn
No właśnie, a mój telefon dostaje szału od smsów
Prometheus napisał/a:
zanim sie zjawi Naz to usprawiedliwie go
Easy tiger, easy. Sam potrafię za siebie mówić / pisać
_ania_ napisał/a:
Hmm, kurcze to ty wymagający jesteś! - ja słyszałam, że co niektórzy chcą gwiazdkę z nieba ale żeby zaraz słońce - jak ci je przyciągnę za blisko to niewiele z tego wina zostanie
Ty to od razu wszystko tak na poważnie i w ogóle. Rzeczypospolita numer 4 robi bokami pod rządami dwóch takich co nam księżyc, jak jeszcze znajdzie się trzecia co nam to słońce to ja Rzplitej kupuję wieniec pogrzebowy
A tak na bardziej serio to tak. Picie wina to rytuał, a nie jakieś pizze z ketchupem Kawałeczek śmiedzącego sera, kuleczka winogrona, łyczek wina, słoneczko grzeje, i dymek fajeczki. Mmmmmmmmmmmmmmm
no wlasnie zauwazylem ze Panna Anna ma baaaardzo dlugi jezor
Pani Anna ma dlugi jezor , natomiast Pan Nazgul probuje sie jej przypodobac rycerskoscia D:
Naz od zawsze był rycerskim idiotą i nikomu absolutnie za wyjątkiem Saurona się nie musi przypodobać