Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
zabrzmi to nudno zapewne bo dotyczy mniej wiecej gospody. No wiec w sobote bawilem sie w DOGMA night club i mniej wiecej po 2 w nicy wracam sobie do domu. Patrze a na lawce w Gospodzie Mariusz R sobie siedzi dla nie wtajemniczonych - korespondent z poliscomunity czy jakos tak to sie pisze. Podchodze/specjalnie przeszedlem na druga strone ulicy nawet/ i pytam sie czego nie mam wjazdu do gospody. I wiecie co mi powiedzial ?? Ze za duzo gadalem przez mikrofon na karaoke i zaspiewalem Mniej niz zero hehehe I teraz to ja juz widze ze jak to w polsce jest z WOLNOSCIA SLOWA hehe No a to Polska wlasnie!!
_________________ Michael: Zrobiłem coś dla ciebie.
To popielniczka.
Sara: Nie palę
Michael: Tak, wiem...
Ale pozwalają robić tylko takie, albo biżuterię.
A chyba nie lubisz biżuterii z makaronu.
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
o Gospodzie bedzie wkrotce glosno takie mam przeczucie...
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
no, coraz czesciej slysze o takich nie opchlebnych opiniach odbnosnie gospody, wiec jesli wlasciciel chce zeby biznes mu sie krecil to albo zacznie dzialac w jakis inny sopsob albo zamknie ten pub i bedzie wsjo...
Narazie słyszałeś niepochlebną opinię o śpiewie jednego gościa, a i to subiektywną.
hmm..nie dokonca, na tym forum juz kilka osob nieopchlebnie sie wypowiadalo. pozatym- w realu wiecej znajomych sie przewija.
mnie krowki nie przekupia, moja opinia nt gospody jest nijaka opniewaz nie bylem tam
a w malince swego czasu, gdy sprzedawala Pani Mariola bylo git majonez.
[ Dodano: 15 Wrzesień 2008, 23:39 ]
Nazgool napisał/a:
Nigdy nie buduj opinii własnej na podstawie opinii osób trzecich - to secundo
niestety drogi Panie, ale stosuje to nagminnie, tak jak Ty zreszta, choc niezauwazenie. czyli-z, idac logika nie kierowania sie opinia innych nie mialbym o czym dyskutowac dopoki czegos nie dotkne, zobacze, poczuje itp...
[ Dodano: 15 Wrzesień 2008, 23:39 ]
cos mi sie dzieje z klawiatura i dlatego tamten blad. do konca.
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Wiek: 98 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 641 Skąd: inny wymiar
Wysłany: 15 Wrzesień 2008, 22:43
lucyfer_87 napisał/a:
niestety drogi Panie, ale stosuje to nagminnie, tak jak Ty zreszta
I teraz wgrząsłeś waść w g....o. Bo jeśli o tego człenia, to mnie się to nie zdarza. Natomiast jestem bardzo zaintertesowany zdaniem "wyrzuconego z Gospody" niedoszłego Panasewicza
Ostatnio zmieniony przez Nazgool 15 Wrzesień 2008, 22:44, w całości zmieniany 1 raz
hmm...ja wiecej, choc nie duzo slyszalem na "przeciw". przypominam soebie, ze Tobie rowniez swego czasu cos nie odpowiadalo. ale who gives a ...who cares...ja im blogoslawie
I teraz wgrząsłeś waść w g....o. Bo jeśli o tego człenia, to mnie się to nie zdarza.
nie mozesz polegac tylko na swojej wiedzy. to byloby skromne, bo nie mozesz sam objac umyslem wszystkiego. opinie innych opwinny sie liczyc, moze nie decydowac ale w pewnych kwestaiach, w ktorych Ty nie mozesz sie przekonac ...
nie mozesz polegac tylko na swojej wiedzy. to byloby skromne, bo nie mozesz sam objac umyslem wszystkiego. opinie innych opwinny sie liczyc, moze nie decydowac ale w pewnych kwestaiach, w ktorych Ty nie mozesz sie przekonac ...
Zgadzam się w pełni - A przynajmniej powinny stanowić punkt wyjścia do własnych przemyśleń
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Wiek: 98 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 641 Skąd: inny wymiar
Wysłany: 16 Wrzesień 2008, 05:36
lucyfer_87 napisał/a:
Lucuś.
"in common sense"
Oczywiście, że nie mogę we wszystkim, ale w tej partykularnej sprawie dotyczącej "złej Gospody" jak najbardziej. Swoją drogą jestem ciekaw tego coveru "Mniej niż zero"
No to tak dla scislosci cos napisze Spiewalem w duecie z M.Bancarzem. Dla nie wtajemniczonych to DJ organizujacy fajne imprezy i wg wlasciciela lokalu Gospoda robiacy mu konkurencje no ale nie o nim mialem napisac - tak wiec zaspiewalem z nim mniej niz zero ze specjalna dedykacja do Mariusza R ktory to prowadzi karaoke. Tzn tak mu sie wydaje bo tak naprawde karaoke tworza ludzie ktorzy spiewaja. Dlaczego dostal to dedykacje ?? poszukajcie sobie pewnego watku na tym forum albo sam go znajde..czekac prosze .. http://reading.net.pl/top...ding-vt2024.htm znalazlem i jeszcze raz napisze lubie tego Mariusza R wbrew pozorom ale zachowal sie jak dzieciak a moze poporstu ma jakis kompleks .... nie wiem nie wnikam choc takie pytanie mi sie nasuwa bo wiem ze czyta to forum - czemu nie odezwiesz sie tutaj na forum ?? pozdrawiam
[ Dodano: 16 Wrzesień 2008, 13:30 ]
na singiel przyjdzie czas narazie piszemy scenariusz do filmu a sciezka dzwiekowa bedzie z czasem a poza tym pomysl Aniu im dluzej ludzie czekac beda tym wiecej zaplaca heheh
_________________ Michael: Zrobiłem coś dla ciebie.
To popielniczka.
Sara: Nie palę
Michael: Tak, wiem...
Ale pozwalają robić tylko takie, albo biżuterię.
A chyba nie lubisz biżuterii z makaronu.
no, to slyszalem w koncu bardzo pochlebna opinie dotyczaca szefa kuchni w gospodzie- ponoc jest szefem z prawdziwego zdarzenia, i ze przyrzadzic potrafi prawdziwe rarytasy
zapewne zjawie sie tam, aby uraczyc sie dziczyzna:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum