Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2234 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 13 Wrzesień 2008, 21:42 A może by tak popsrzątać kościół?
Trzeba czasem w zyciu zrobic cos dobrego, generalnie zawsze kojarzylo mi sie to z wykorzystywaniem osob starszych , ale tutaj to zapewne takich chetnych osob jest malo . .
Nie chodze do kosciola, gdyz jestem z tych wierzacyh ale niepraktykujacych (chyba) ale co mi tam, moze byc fajnie . Jakby ktos jeszcze chcial sie dolaczyc do super grupy sprzatajacej polski kosciol to dajcie znac, sam nie pojde ...
No a pozniej mozna by sie wybrac na piwko
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
podszyje sie pod sprzatacze, choc nie wiem czy moj wyglad zewnetrzny zostanie zaakceeptowany aby dostapic progow swiatynii...po drugie- ksiadz raczej wolalby nademna egzorcyzmy odprawic...
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum